Om företaget


Byggföretaget bildades
 1966 i södra Stockholm av de två kompanjonerna Lars Åhman och Nils Rosengren. Under Bygg Selås tidiga år på 70-talet jobbade de till största del med utbyggandet av Tyresö, primärt genom nyproduktion av villor. Det var  på 80-talet som byggföretaget inledde ett sammarbete med Tyresö kommuns fastighetsavdelning. Främst bestod uppdragen av servicearbeten på diverse kommunala fastigheter men även nyproduktion av bla. Förskolor och skolor. Tillsammans drev Lars och Nils företaget i dryga 20 år.

1987 tog Lars Åhmans son Anders över företaget och drev det vidare tillsammans med sin kollega  Stefan Schölander. De två drev företaget fram tills 1998 då Anders blev ensam ägare av Bygg Selå AB. Idag har företaget vuxit och består utöver Anders, av fyra anställda snickare.

Eftersom vi på Bygg Selå i alla år strävat efter god kvalitet och en nära kundrelation har vi idag en stark och bestående kundbas. Våra kunder är alltifrån privata lägenhetsägare till kommunala fastighetsavdelningar.

Bygg Selå har alltid skött sin ekonomi väl och är stolta över att ha fått högsta betyget av Soliditet AAA – högsta kreditvärdighet.

rating

Comments are closed.